Σύνδεση
Σχόλια εις τον Θουκυδίδην. Β / υπό Κωνσταντίνου Γκάρπολα ; εκ της εκδόσεως του Ernest Fridericus Poppo : νυν το πρώτον εκδοθέντα εις τόμους δύο προς ευκολίαν των σπουδαζόντων και εχόντων εκδόσεις του Θουκυδίδου άνευ σχολίων,και κυρίως την στέρεο τύπον οις προσετέθησαν ο βίος του Θουκιδίδου, γνωμικά ηθικά και πολιτικά αυτού πίναξ των συμμάχων και Λακεδαιμονίων και συνοπτική περίληψη των οκτώ αυτών συγγραφών
Πλήρης μορφή MARC Αποθήκευση
Μορφή Εγγραφής
Βιβλιογραφικό Επίπεδο: Μονογραφία
Τύπος Εγγραφής: Γλωσσικό υλικό, έντυπο
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος: Σχόλια εις τον Θουκυδίδην. Β / υπό Κωνσταντίνου Γκάρπολα ; εκ της εκδόσεως του Ernest Fridericus Poppo : νυν το πρώτον εκδοθέντα εις τόμους δύο προς ευκολίαν των σπουδαζόντων και εχόντων εκδόσεις του Θουκυδίδου άνευ σχολίων,και κυρίως την στέρεο τύπον οις προσετέθησαν ο βίος του Θουκιδίδου, γνωμικά ηθικά και πολιτικά αυτού πίναξ των συμμάχων και Λακεδαιμονίων και συνοπτική περίληψη των οκτώ αυτών συγγραφών
Συγγραφέας Εισαγωγής κλπ Poppo, Ernestus Fridericus
Γκάρπολας, Κωνσταντίνος
Συγγραφέας Θουκυδίδης
Δημοσίευση: Εν Αήναις : Εκ της τυπογραφίας Κ. Γκάρπολα, 1841
Φυσική Περιγραφή: 315 σ. ; 14 εκ
Σημειώσεις: μπεζ λινό με κόκκινη ετικετα
βιβλιοθήκη Βερναρδάκη
Περιεχόμενα: πιναξ Ελληνικός σελ. 160
DDC Ταξινόμηση: 880
3166a
Jpeg&svc
  • Σελίδες: 313
  • PDF Αρχείο: Όχι
  • Εμφανίσεις: 616
  • Σχόλια: 0
  • Ψήφοι 0Vote
Bookmark and Share
Η εφαρμογή ΑΒΕΚΤ e-opac για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και το σύστημα ΑΒΕΚΤ. Το ψηφιοποιημένο υλικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Μυτιλήνης έχει παραχθεί στο πλαίσιο του έργου 'Ψηφιοποίηση Δημοσίων Βιβλιοθηκών' του ΕΠ Κοινωνία της Πληροφορίας (Γ' ΚΠΣ) ενώ για τη διάθεσή του μέσω της εφαρμογής ΑΒΕΚΤ e-opac φιλοξενείται στις εικονικοποιημένες τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ. Περισσότερα για την εφαρμογή διαχείρισης και διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου ΑΒΕΚΤ e-opac δείτε εδώ.
Loading Παρακαλώ περιμένετε...
Κλείσιμο

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα* και το σύστημα ΑΒΕΚΤ, χωρίς άλλο κόστος αδειών λογισμικού, ενώ καλύπτει ανάγκες τόσο της βιβλιοθήκης όσο και των χρηστών της, παρέχοντας τις παρακάτω λειτουργίες:

1. Διαχείριση εφαρμογής ABEKT e-opac, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη βιβλιοθήκη για τη διαχείριση των μεταδεδομένων, του ψηφιακού υλικού, των εγγεγραμμένων μελών, των αναζητήσιμων ετικετών (tags) που μπορούν να προστεθούν στο ψηφιακό υλικό, των ρυθμίσεων που αφορούν την εμφάνιση της εφαρμογής στους χρήστες.

2. Αναζήτηση-ανάκτηση βιβλιογραφικών εγγραφών, η οποία χρησιμοποιείται χωρίς κάποιο περιορισμό τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες καλύπτοντας και βιβλιοθηκονομικές ανάγκες καθώς παρέχεται η δυνατότητα:

3. Προβολή του ψηφιακού υλικού, η οποία χρησιμοποιείται τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες χωρίς κάποιο περιορισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα:

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» λειτουργεί στις εικονικοποιημένες (virtualized) τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ, με δυνατότητα διάθεσης μεγάλου όγκου ψηφιακού περιεχομένου και προηγμένες δυνατότητες διαδικτυακής διαχείρισης και διάθεσης μεταδεδομένων και ψηφιακού περιεχομένου ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χωρίς να έχει υψηλές απαιτήσεις σε εξοπλισμό.


*Για τη λειτουργία της αναζήτησης των βιβλιογραφικών εγγραφών χρησιμοποιούνται εξελιγμένες μηχανές μετα-αναζήτησης με βάση το πρωτόκολλο Z39.50 indexdata/Pazpar2 (http://www.indexdata.com/pazpar2). Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν συστήματα ΕΛ/ΛΑΚ το RubyOnRails (http://rubyonrails.org), ο Internet Archive Book Reader/Datanode ενώ περιέχονται περιέχονται τεχνολογίες σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών JQuery/Ajax.